Sage Daken | Küldetés
15714
page-template-default,page,page-id-15714,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Küldetés

A küldetésem az, hogy megmutassam, önsanyargatás nélkül is lehet gyönyörű és egészséges tested, és hogy tanácsokkal és motivációval segítselek ennek tényleges elérésében.

Az erős nők forradalmát és a fitnesz aranykorát éljük. Ennek hatására egyre több nőnek támad igénye arra, hogy testtudatosabb életmódot folytasson, fejlessze az alakját és az egészségét, vonzóbbá és fittebbé váljon. Egyre többen vannak, akik szívesen nekiállnának sportolni és figyelni az étkezésükre. Ha ezeket a sorokat olvasod, minden bizonnyal te is így vagy ezzel.

De alighogy elkezdesz ismerkedni ezzel a témával, amint nekilátsz böngészni, a legtöbb forrás rögtön csakis a szélsőségeket tárja eléd. Arra sarkallnak, hogy egyél folyton csirkemellfilét és salátát, minden ételt mérj le fogyasztás előtt, számold a kalóriákat, grammra pontosan ügyelj a fehérje-, szénhidrát- és zsírbeviteledre, tervszerűen időzítsd minden étkezésed, fogyassz precízen adagolva táplálékkiegészítőket, kardiózz és kondizz rengeteg különböző gyakorlatot tartalmazó, időigényes edzéstervek szerint, és mindeközben állandóan már-már valószínűtlenül zsírmentes és izmos fitneszmodellek fotóiba botlasz.

Azt sugallják, hogy ha valaki csak egy kicsit sportosabb, fittebb, egészségesebb akar lenni, az nem is elég jó cél. Olyan világot mutatnak, ahol a sport csak az egész életvitelüket a testüknek készséggel alárendelő embereknek való.
Azt az érzést keltik, hogy ha nem vagy hajlandó egyik pillanatról a másikra az összes, tested számára kedvezőtlen szokásoddal szakítani és minden figyelmed a külsőd fejlesztésére fordítani, akkor az egészbe nem is érdemes belekezdened.

 

Mindez csak elveszi az ember kedvét, felesleges frusztrációt szül és a kezdeti lelkesedést rövid idő alatt viszolygásba fordítja. Holott a vonzóvá és egészségessé válásnak van fenntarthatóbb útja is.

,,A maximum azt követeli, hogy az egész életedet alárendeld a testednek, ám az egészséges és vonzó optimum beéri egy kevés idővel és odafigyeléssel… a végeredmény kétségtelenül a legvonzóbb állapota lesz saját magadnak.” /Ragadj súlyt, Hölgyemény!/

Küldetésemnek tekintem, hogy megszüntessem a szélsőséges ideáloknak való megfelelési kényszer terhét, és megmutassam az arany középutat, amellyel bármelyik nő elérheti az egyaránt egészséges és vonzó testet.

 

Valóban életmódváltásra van szükséged ahhoz, hogy ebben fejlődhess, bizony változtatnod kell a napi mozgásodon és az étkezéseden, de mindezt túlzások nélkül végrehajtva is célba érhetsz.

Tudatosan figyelned kell arra, hogy miből mennyit eszel, de szükségtelen idegőrlő kényszerességgel válogatnod az ételeidet, grammra kiszámolnod a tápanyagbeviteled és folyton a napi étkezéseid időpontján és pontos számán pörögnöd.

Edzened kell, de kellően hatékony megközelítéssel élve csupán néhány gyakorlat és heti egy-két óra is elég erre.

Igenis kell időt és figyelmet szánnod arra, hogy fejleszd a külsőd és az egészséged, viszont felesleges, hogy az egész életed minden apró eleme a tested körül forogjon.

 

Ahhoz, hogy tényleg a lehető legegyszerűbben és legkevesebb időráfordítással válhass a lehető legfittebbé és legvonzóbbá, a leghatékonyabb módszerekre van szükséged. Így a küldetésem része, hogy megbarátkoztassalak a súlyzós edzéssel, és megmutassam, miért ez a lehető legjobb, amit nőként a testedért tehetsz.

Rávilágítok, mennyire alaptalan a gyakori tévhit, mely szerint a súlyzózástól túl izmos leszel, mivel ez biológiai képtelenség.

Alátámasztom, miért van nőként óriási szükséged az izmaid ilyen módú terhelésére ahhoz, hogy igazán fitt, feszes, nőiesen formás testet érj el. Rámutatok, hogy a súlyzós edzés az izmosításon túl valójában a zsírégetésnek is az egyik leghatásosabb módja, és meg is magyarázom ennek okait.

 

Alapvetően a fitnesz arany középútját, az optimumra törekvést kívánom képviselni, mert a nők túlnyomó többsége számára ez a megközelítés a leghasznosabb. De ha számodra az elit fitneszmodellszint őszintén vonzó célt jelent, és tényleg vállalod az odáig vezető út nehézségeit, természetesen ennek eléréséhez is megadok minden iránymutatást.

,,Tiéd a kizárólagos jog, hogy eldöntsd, milyen alak az, amely őszintén tetszik és amit valóban szeretnél elérni.” /Ragadj súlyt, Hölgyemény!/

Ha képes vagy olyan módon változtatni az életviteleden, hogy attól akár csak egy kicsit is, de erősebbé, egészségesebbé válsz, és ettől jobban érzed magad a bőrödben, az önmagában is óriási siker. Az pedig, hogy ebben meddig szeretnél eljutni, csak és kizárólag rajtad múlik.