Sage Daken | GYIK
15637
page-template-default,page,page-id-15637,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

GYIK

Kinek szól ez a könyv?

Minden nőnek, kortól és sportmúlttól függetlenül. Középiskolások, főiskolások/egyetemisták, karrierjüket nagy erővel építő nők, főállású vagy dolgozó édesanyák egyaránt sikerrel hasznosíthatják a könyvben leírtakat. Akik sosem edzettek korábban, azoknak egy új világ nyílik meg a könyv által, és nagy rutinnal rendelkező sportolók is hasznos, új nézőpontot és információkat találhatnak benne.

Miről szól ez a könyv?

Pontos és részletes útmutatásról az edzés, a táplálkozás és a motiváció terén ahhoz, hogy minden nő a lehető legegyszerűbben és a leginkább időtakarékosan hozhassa ki magából a legjobb formáját.

Ki az írója a könyvnek?

Sage Daken egy eszmeiséget magába foglaló jelszó, ha úgy tetszik, márkanév. Hisszük, hogy nem a név mögött álló író pontos kiléte a fontos, hanem maga az üzenet, amit átadni kíván.

Miben új ez a könyv?

Ez az első olyan minimalista edzésrendszert bemutató könyv, amit kifejezetten nőknek írtak, így abszolút újszerű és egyedülálló a maga nemében.

Ez az egész megint egy új ,,brit tudósok rájöttek'' jellegű porhintés?

A legkevésbé sem. A könyv edzésmódszere tudományosan és gyakorlatban is megalapozott, számtalan élvonalbeli szakember kutatási eredményeire és munkájuk rendszerezett továbbgondolására épül.

Álmaim alakja heti másfél óra edzéssel? Nem puszta ámítás ez?

Távolról sem! Mindössze a leghatékonyabb edzésmódszerek jól rendszerbe foglalt alkalmazása szükséges hozzá. A program hátteréül szolgáló edzéselmélet már régóta ismert és alkalmazott a sport világában. Csupán a tudományos tényeknél jóval elterjedtebb tévhitek miatt lehet a nagyközönség számára szokatlan a gondolat, hogy akár heti másfél óra edzéssel is hatékonyan fejleszthetik az alakjukat, holott az erre szolgáló módszerek már jó ideje mindennaposnak számítanak a rutinos sportolók eszköztárában. Azonban ez a könyv ezen is továbbmegy, és a lehető leghatásosabb edzéspraktikákat csokorba fogja, és egyetlen letisztult, kiemelkedően hatékony programba foglalja.

Tényleg csak heti másfél órát kell edzenem, ha ezt az edzésprogramot követem?

Igen, tényleg. Nincs semmiféle elhallgatott kiegészítő tréning vagy bármi más, ebbe az időtartamba nem beleszámolt tevékenység. Ha pontosan a leírtaknak megfelelően folytatod az edzéseidet, akkor arra mindig elég heti másfél óra.

Két gyakorlat hogyan lehetne elég a teljes alakformáláshoz?

Úgy, hogy többéves célirányos kutatást és könyörtelen válogatást követően csak a leghasznosabbak, a legkiemelkedőbbek kerültek bele az edzésprogramba, amelyek akár önmagukban is képesek az egész testet hatékonyan fejleszteni, együtt pedig egymás hatását erősítve elképesztő eredményre vezetnek.

Tényleg szigorú diéta nélkül is fejlődhetek a könyv edzésterve által?

Természetesen az alak és az egészség fejlődéséhez szükség van az étkezésre fordított tudatos figyelemre, viszont észszerű keretek között. Ez a könyv életszerű, mindenki által könnyen követhető táplálkozási tippeket ad, apró, mégis lényeges hatással bíró változtatásokat javasol az étkezésben.

Már többször nekiálltam edzeni és figyelni az étkezésemre, de mindig feladtam. Mi a garancia, hogy most nem történik ugyanez?

Ezzel a könyvvel olyan módszert nyújtunk, amelynél időtakarékosabbat, egyszerűbbet, és folyamatos eredményekkel motiválóbbat nem találsz. Így ha valamivel, hát ezzel érdemes újra nekifutnod a dolognak. Emellett a mi célunk, hogy tényleg elérd azt az alakot és egészséget, amit szeretnél, ezért mindenben támogatunk, bármikor írhatsz nekünk emailt, és a segítségedre leszünk. Garanciát azonban nem tudunk adni, mivel leginkább rajtad múlik mennyire követed a könyvben leírtakat.

Hogyan juthatok hozzá a könyvhöz?

Az előrendelési időszak február 28-ig tart, ez idő alatt a lap elején az ,,ELŐRENDELÉS” vagy a lap alján a ,,KÖNYVRENDELÉS” gombra kattintva, banki átutalással előre fizetve rendelheted meg a könyvet 20%-os kedvezménnyel. Az előrendelt könyvet a kedvezményes időszak lezárása után fogod kézhez kapni, a rendelés szerint választott módon, GLS házhoz szállítással vagy személyes átvétellel a kiadó irodájában (1013 Bp., Attila út 2. A/3/14).

Március 15-től már lehetőség van helyszíni fizetéssel megvásárolni a könyvet a DreamBook Kiadó irodájában (1013 Budapest, Attila út 2. A/3/14), valamint az továbbra is megrendelhető lesz ezen a honlapon keresztül banki átutalással, akár postai úton történő elküldéshez, akár személyes átvételhez előre fizetve.

Meddig tudok kedvezményes áron hozzájutni?

Legkésőbb február 28-ig, banki átutalással fizetve. Ezt követően a könyv csak teljes áron lesz elérhető.

A postaköltséggel külön kell számolnom?

A könyv ára a postaköltséget nem tartalmazza, tehát a postai úton történő rendelés plusz költséget jelent. Azonban a könyv személyesen is átvehető a DreamBook Kiadó irodájában (1013 Budapest, Attila út 2. A/3/14), ilyenkor természetesen nincs postaköltség.

Ha postai úton rendelem a könyvet, pontosan mennyi a postaköltség?

950 Ft egységesen Magyarország területén.

 

Milyen módon tudok érte fizetni?

Az előrendelési időszakban, február 28-ig kizárólag banki átutalással. Az előrendelések lejártával banki átutalás mellett, személyes átvétel esetén a DreamBook Kiadó irodájában (1013 Budapest, Attila út 2. A/3/14) helyszínen is kifizethető.

Megrendelhető a könyv utánvéttel is?

Az előrendelés időszakában csak banki előreutalás választható. A kedvezményes időszak lejárta után, lehetőség lesz utánvéttel megrendelni a könyvet, ennek díja 1350 Ft.

Postai úton a megrendeléstől számítva mennyi idő után kapom kézhez a könyvet?

1-2 munkanap. (Az előrendelés időszakában, a kedvezményes áron vásárolt könyvek az előrendelési szakasz lejárta után kerülnek kiküldésre).

Ha bármilyen kérdésem van milyen elérhetőségen keresztül vehetem fel veletek a kapcsolatot?

E-mail-en keresztül az info@sagedaken.hu címen, vagy a +36 70 315 8887-es telefonszámon.