Sage Daken | A TE történeted
15647
page-template-default,page,page-id-15647,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

A TE történeted

A te történeted is folytatódhat gyönyörű és egészséges testben boldog lélekkel!

 

Szeretnél feszes, fitt, vonzó alakot. Lapos hasat, formás combokat és izmos, kemény, kerek feneket.

 

Még ha nem is gondolsz erre állandóan, akkor is mélyen benned van, hogy mennyire jó lenne ennyire fantasztikusan kinézni. Azonban ez annak rémképével párosul a fejedben, hogy egy ilyen test kidolgozása milyen sok áldozattal járhat. Talán már próbáltad is, nekiveselkedtél a folyamatnak, de egyszerűen nem ment. Teljes joggal jutottál arra, hogy a jó alak nem ér meg ennyi önsanyargatást, és tényleg nem!

 

Jókat akarsz enni és élvezni az életet!

 

De ettől még továbbra is kitörölhetetlenül vágysz a gyönyörű alakra, és minél távolabb kerülsz a valódi vágyaidtól, annál rosszabbul érzed magad a bőrödben. Ezért azt kívánod, bár megvalósítható lenne a magadnak elképzelt, vonzó test vállalhatatlanul sok idő és fáradság rááldozása nélkül is. Megpróbáltatásokba való belefásultság helyett kitörő életörömmel szeretnéd csodálni a tükörbe nézve, mennyire vonzó vagy.

 

Az a nagyszerű hírem van számodra, hogy nagyon is létezik örömteli útja a gyönyörű alak elérésének.

 

A Ragadj súlyt, Hölgyemény! erről az útról szól.

 

Rendelkezésedre bocsát egy rendkívül egyszerű felépítésű, tudományosan megalapozott edzésmódszert, amely elenyésző idő ráfordításával nyújt teljes körű, hatékony alakformálást.

Elmondja, hogyan ehetsz továbbra is jókat az egészség és a fitt, feszes test elérése érdekében.

A tévhiteket szétzúzva feltárja, hogy miért a súlyzózás a leggyorsabb és a leghatásosabb módja az arányos, formás, feszes, nőies test kidolgozásának.

Bemutatja az akaraterő tudatos felhasználásának módszerét, amellyel képessé válhatsz hosszú távon is egyszerre betartani a hatásos edzést és a megfelelő étkezést.

Személyesen megszólít, kézen fog és motiválva vezet előre, pontosan megmutatva, hogyan kerekedj felül a nehézségeken.

Végig arra buzdít, hogy csakis a magad egyéni alkatából igyekezz kihozni a maximumot, mert az edzésed és a táplálkozásod rólad és csakis rólad szól.

 

A könyv edzésprogramja, a ONE lehetővé teszi, hogy hetente mindössze másfél óra edzéssel töltése és csupán kettő gyakorlat használata elegendő legyen a fantasztikus alak eléréséhez.

 

Még ha ez elsőre hihetetlenül is hangzik, a leírtak a sporttudomány legfontosabb alaptételeinek közérthető összefoglalása által minden kétséget kizárva támasztják alá a program működését, rávilágítva, hogy miképpen múl felül hatékonyságban minden más módszert a rövid, de intenzív súlyzós edzések alkalmazása. Ezzel végre rendelkezésedre áll az, amivel elérheted a vonzó, feszes, fitt, nőiesen izmos testet, vágyaid alakját!